De Vergulde Colff

Vergaderen, intiem dineren, lunchen of uw verjaardag vieren

In de Vergulde Colff aan ’t Wellerondom is het allemaal mogelijk. U kunt hier gezellig dineren met uw familie, vrienden en kennissen zonder gestoord te worden door vreemden. Het menu of buffet wordt geheel in overleg met u samengesteld.

Ook is er de mogelijkheid om uw bezoek aan de Vergulde Colff te combineren met de voorzieningen van Bier-Eetcafé ’t Kont van het Paard. U kunt bijvoorbeeld eerst intiem dineren en aansluitend een feest geven in ’t Kont van het Paard. U kunt gebruikmaken van onze drankarrangementen maar het is uiteraard ook mogelijk om per afgenomen consumptie af te rekenen.

De ruimte is uitermate geschikt om met uw bedrijf te komen vergaderen of om er een presentatie te geven. In de Vergulde Colff is een beamer met een scherm aanwezig.

De Vergulde Colff kan ook geboekt worden in combinatie met een vestinggolfarrangement of een stadswandeling. Het laatst genoemde arrangement bestaat bijvoorbeeld uit een kopje koffie met een petitfour bij binnenkomst, een stadswandeling en als afsluiting een drankje met bittergarnituur. U kunt de verschillende arrangementen ook combineren. In overleg is in principe alles mogelijk!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemencropped-aj1a9247-1.jpg