Trouwen in een historisch pand in Brielle

De Vergulde ColffGevestigd aan t pittoreske plein “’t Wellerondom” in het centrum van Brielle vind u “De Vergulde Colf”. Het pand is uit omstreeks 1500 en kijkt uit op de oude waterpomp en is op loop afstand van het oude stadhuis, de Catharijne kerk en het Asylplein welke alle vier zeer geschikt zijn als locatie voor de bruidsfoto’s.

Zowel de trouwceremonie als alle aansluitende festiviteiten zijn mogelijk in deze locatie, ook is het mogelijk om het te combineren met de mogelijkheden die “’t Kont van het Paard” te bieden heeft.

Diverse arrangementen zijn mogelijk en u trouwt gratis op deze locatie (buiten de gemeenteleges en kosten).

De ruimte leent zich voor grote en kleine gezelschappen, kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

De Vergulde Colff is ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten in combinatie met workshops, diner, vestinggolf enz.

Gevestigd in een middeleeuws pand uit omstreeks 1400, vind u gevestigd in de vroegere stallen van Jacoba van Beijeren eetcafé “’t Kont van het Paard”. Dit bedrijf is al 40 jaar een begrip in de regio. Vele stellen hebben elkaar hier in de loop de der jaren ontmoet en het is nog steeds een ontmoetingspunt voor de jeugd.    

Ook in deze locatie kunt u gratis trouwen (met uitzondering van de gemeenteleges en kosten).

In “‘t Kont van het Paard” zijn ook alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde feestavond. U kunt gebruik maken van onze allround DJ of eventueel een band. Wij kunnen u helpen met het vinden van een geschikte band voor uw feest. Wij hebben contacten met diverse bands uiteenlopend van poptroubadours, jaren 50 rock ’n roll en pop and 80’s bands.

Ook het verzorgen van een vrijgezellenfeest behoort tot de mogelijkheden. U kunt meer informatie vinden in ’t kopje bij ’t Kont van het paard.