[website ontwerp] [website maken] [Welkom bij 't Kont van het Paard]
['t Kont van het Paard]
[De Vergulde Colff]
[High Beer]
[Kamers]
[Evenementen]
[Saterday Party pics]
[Links]
[Contactgegevens]
[]
[]
[]
[Welkom bij 't Kont van het Paard]
[Contactgegevens]

Links

Zij willen Brielle op dee kaart zetten als een belangrijk speelveld binnen de folkwereld. Er kan genoten worden van West-Europesche muziek (o.a. Nederlands, Frans en Keltisch) maar ook van muziek uit andere windstreken. FolkClub Brielle wil vooral een podium zijn voor Nederlandse en Belgische muzikanten.

  

Allerlei informatie over Brielle.Ontdek de leukste winkels.clubs, verenigingen en bedrijven in Brielle. Ontmoet bekenden op Brielle leeft web. Wilt u weten wat er te koop staat in Brielle? Of wilt u weten wat er op de cuilturele agenda staat? U vindt het op Brielle leeft web.

  

Vind gemakkelijk en snel goede restaurants in de buurt.


Lees recensies van onze bezoekers en laat je mening achter.

  

Vestinggolf is actief, ludiek en sportief entertainment, gespeeld in een historische ambiance. Het spel vindt altijd plaats in een Vestingstad, dus in een mooie, bijzondere en gezellige omgeving. Tegen dit decor wordt het spelgespeeld: een vorm van golf zoals niemand dat kent en dat voor iedereen een uitdaging is.In elke stad is een route uitgezet met 8 tot 10holes,die zijn gelegen op de meest schitterende lokaties: op dijkjes, rondkerken, op vestingwallen of in historische steegjes en hofjes